Drama: Kidnapovan fudbaler Olimpijakosa! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Maj.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama: Kidnapovan fudbaler Olimpijakosa! (VIDEO) (FOTO)

Fudbaler grčkog Olimpijakosa Alan Pulido (25) kidnapovan je u Meksiku, u gradu Siudad Viktorija u državi Tamaulipas, javili su tamošnji mediji.

Pulido je nestao posle žurke u ranim jutarnjim satima, zajedno sa svojom devojkom koju su otmičari posle pustili, jer je fudbaler bio prava meta, pretpostavlja se zbog otkupa.

Otmica se dogodila ispred restorana nedaleko od Pulidove kuće, kada su automobil fudbalera okružili kombiji iz kojih su izašla šestorica maskiranih i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << naoružanih kidnapera, i uz prisilu ga odveli u nepoznatom pravcu.

Nestanak fudbalera meksičkim medijima potvrdio je njegov brat.

Foto: Guliver/Christian Petersen/Getty Images

Pulido se po završetku sezone vratio u rodni kraj, gde je boravio prethodnih dana.

Od trenutka otmice Fudbalski klub Olimpijakos je na stalnoj vezi sa porodicom fudbalera koji je nedavno igrao za crveno-bele (bio u prvoj postavi) u prijateljskoj utakmici protiv Crvene zvezde na Marakani.

Pulido je nedavno izostavljen sa spiska meksičke reprezentacije za predstojeći Kopa Amerika, zbog nesporazuma sa bivšim klubom Tigreom, prenose strani mediji.

Za nacionalni tim "sombrerosa" odigrao je šest utakmica i postigao četiri gola. Član Olimpijakosa je od prethodnog leta.



Pritnskrin: Youtube



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI SU U ŠOKU: Ušao je u srca crveno-belih navijača, a sada je – kidnapovan! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2016

Oteta je i njegova devojka, ali je ona posle kraćeg vremena puštena od strane kidnapera.. . Portal ‘101greatgoals’, ali i mnogi meksički i svetski mediji, prenose da je napadača Olimpijakosa Alan Pulido kidnapovan u svojoj domovini, Meksiku.. Pulido je pre samo nešto više od dve nedelje bio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.