Dragi prijatelji, nisam uhapšen... Maltretiraju nas...

Izvor: B92, 18.Avg.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dragi prijatelji, nisam uhapšen... Maltretiraju nas..."

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti demantovao je pisanje prištinskih medija da je bio uhapšen na milanskom aerodromu Mal Pensa.

Gazeta Metro izvestila je, naime, sinoć da je Ahmeti, koji je bio u Milanu da prati uživo fudbalsku utakmicu između Milana i Škendije iz Tetova, uhapšen na aerodromu Mal Pensa.

Ahmeti je ove navode demantovao, prenosi Kossev.

"Dragi prijatelji, nisam uhapšen. Nije bilo razloga za to. Ali, na utakmicu sam zakasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog duže verifikacije na aerodromu jer postoji slično ime u Španiji. Iako je lako da se na Guglu proveri ko je gradonačelnik Prištine, a ko je osoba u Španiji, šengenske vlasti i dalje nas maltretiraju," napisao je Ahmeti na Fejsbuku, prenosi Koha.net.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.