DOBAR REZULTAT: Omladinci Čukaričkog remijem startovali u kvalifikacijama za LŠ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBAR REZULTAT: Omladinci Čukaričkog remijem startovali u kvalifikacijama za LŠ (FOTO)

Omladinci Čukaričkog odigrali su večeras nerešeno 1:1 s Domžalama u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona.

Domaćin je do prednosti stigao u 54. minutu golom Žana Žužeka, da bi izjednačene Čukaričkom u 63. doneo Marko Šarić.
U prvom poluvremenu na stadionu u Domžalama pred oko 1.000 gledalaca nije bilo mnogo uzbudjenja. Bitka se uglavnom vodila na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sredini terena, a Čukarički je i pored toga imao dva solidna pokušaja da dođe prednosti, ali su udarcu Nemanje Milojevića i Šarića završili pored gola.
Čukarički je posle samo dva minuta igre u drugom delu igre umalo stigao do vođstva, ali kapiten ekipe s Banovog brda Stefan Šapić pogodio je stativu s dva metra posle dodavanja Šarića s leve strane.
Slovenački tim je od trenutka zaigrao znatno bolje, pa je u 54. minutu stigao do prednosti. Lovro Vrandečič je izveo prekid na desnom boku, a u šesnaestercu Čukaričkog pronašao je usamljenog Žužeka koji je iz prve šutirao sa oko 10 metara i savladao Petra Ćulibrka.

Čukarički je dva minuta kasnije umalo stigao do izjednačenja, ali je pokušaj Jovanovića glavom sa oko pet metara, nakon centaršuta Stefana Veličkovića s desne strane, krajnjim naporima odbranio golman Domžala Žiga Frelih.
MATIJAŠEVIĆ: Srpskom fudbalu je u interesu da igrači Super lige budu u A reprezentaciji
Gosti iz Beograda nastavili su ofanzivnom igrom, a do izjednačenja stigli su posle još jedne akcije po desnom boku. Veličković je još jednom dobro prošao, te u petercu uposlio Šarića koji se oslobodio svojih čuvara i udarcem s pet metara savladao Freliha.
Do kraja susreta oba tima imali su nekoliko solidnih prilika da dodju do gola, a najbolju propustio je domaćin u 90. minutu. Defanzivac Čukaričkog Seid Preljević je spasao svoju ekipu poraza, pošto je loptu s gol linije izbacio nakon udarca Senada Jarovića s oko pet metara.
Revanš je na programu 19. oktobra na Banovom brdu od 18.00.
The post DOBAR REZULTAT: Omladinci Čukaričkog remijem startovali u kvalifikacijama za LŠ (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Remi omladinaca Čukaričkog u Domžalama

Izvor: RTS, 28.Sep.2016

Omladinci Čukaričkog odigrali su večeras nerešeno 1:1 s Domžalama u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona. Domaćin je do prednosti stigao u 54. minutu, golom Žana Žužeka, da bi izjednačenje Čukaričkom u 63. doneo Marko Šarić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.