Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANI KOJI SE PAMTE: Deca sa Kosova i Metohije gosti FSS

Jedan od onih dana koji ostaju u sećanju za čitav život.

U goste Fudbalskom savezu Srbije danas su došla deca sa Kosova i Metohije a prvi dan boravka u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi iskorišćen je i za fudbalski turnir.
FK Kolašin je u finalu bio bolji od FK Gračanice ali pravi pobednici dana bili su svi učesnici, odnosno njih blizu 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koliko ih je došlo u Sportski cenar FSS. Svima su pripali pokloni i priznanja kao sećanje na današnji dan, a za sve njih pravi praznik dolazi sutra kada će se naći u društvu reprezentativaca Srbije predvođenim kapitenom Branislavom Ivanovićem.
Naša najbolja reprezentacija počinje pripreme za start u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i meč sa Republikom Irskom, 5. septembra u Beogradu, a praktično odmah po dolasku u SC imaće duženje sa mališanima sa Kosova i Metohije.
The post DANI KOJI SE PAMTE: Deca sa Kosova i Metohije gosti FSS appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANI KOJI SE PAMTE: Deca sa Kosova i Metohije gosti Fudbalskog saveza Srbije

Izvor: Kurir, 28.Avg.2016

...FK Kolašin je u finalu bio bolji od FK Gračanice ali pravi pobednici dana bili su svi učesnici, odnosno njih blizu 100 koliko ih je došlo u Sportski cenar FSS..Svima su pripali pokloni i priznanja kao sećanje na današnji dan, a za sve njih pravi praznik dolazi sutra kada će se naći u društvu...

Nastavak na Kurir...

Deca sa Kosova uživaju u Pazovi, očekuje ih druženje sa reprezentativcima (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 09:09

Deca sa Kosova i Metohije posebni su gosti Fudbalskog saveza Srbije, a prvi dan boravka u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi iskorišćen je i za fudbalski turnir...FK Kolašin je u finalu bio bolji od FK Gračanice ali pravi pobednici dana bili su svi učesnici, odnosno njih blizu 100 koliko ih je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.