Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI BISTE SE SLOŽILI: ‘Bard fudbala’ predložen za selektora Srbije!

Nekadašnji selektor Jugoslavije i u poslednje vreme fudbalski kritičar predložen je na stranicama internet portala ‘peticije24.com’ za selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Milana Živadinovića godinama u nazad nismo gledali ni na jednoj značajnijoj funkciji u srpskom fudbalu, a ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu, na ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prostorima poznat je kao stručni konsultant kolegi Dejanu Anđusu u sportskoj emisiji na Kopernikus televiziji.
Popularni ‘bard fudbala’ je bio selektor državnog tima u periodu od 1998. do 1999 i kvalifikacionom ciklusu za EP u Holandiji i Belgiji. Tada je ostvario tri pobede, dva remija i poraz, a poznat je i kao trener koji iza sebe ima 14 vođenih ‘večitih’ derbija.
Sve to dovelo je do pokretanja inicijative da se ‘Živa’ predloži za selektora reprezentacije Srbije i to putem internet sajta ‘peticije24.com’. Počelo je veoma tiho i bez puno ‘potpisa’, ali u poslednjih nekoliko sati broj ljudi koji podržavaju ovaj predlog naglo je porastao.
Naša reprezentacija je pre dva dana doživela bolan poraz od Portugala, a Živadinović je pre tog meča imao rešenje i savete za aktuelnog selektora Radovana Ćurčića. Da li se vi slažete da bi stari lisaci i iskusni stručnjak Milan Živadinović bio pravo rešenje za mesto vođe nacionalnog tima Srbije.
hotsport.rs       
The post DA LI BISTE SE SLOŽILI: ‘Bard fudbala’ predložen za selektora Srbije! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.