Crnogorci kradu Filipa Kostića?!

Izvor: RTS, 21.Okt.2014, 04:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci "kradu" Filipa Kostića?!

Fudbalski savez Crne Gore ponudio je mladom reprezentativcu Srbije Filipu Kostiću da debituje za A tim Crne Gore, nezvanično saznaje RTS.

Golom koji je Filip Kostić postigao u utakmici sa Španijom u utorak uveče, reprezentacija Srbije pobedila je Španiju i plasirala se na Prvenstvo Evrope za mlade nacionalne timove, naredne godine u Češkoj.

Vest o interesovanju Crne Gore za tog mladog fudbalera stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je samo nekoliko dana posle izuzetnog uspeha mlade reprezentacije Srbije.

Srbija je u doigravanju pobedila dvostrukog uzastopnog šampiona, Španiju, i nanela im prvi poraz na njihovom terenu još od 2006. godine.

Ukoliko Kostić prihvati poziv Crne Gore i debituje za A tim ove reprezentacije, izgubiće mogućnost da nastupa za Srbiju.

Kostić trenutno igra za Štutgart u koji je došao iz Groningena, a u Srbiji je igrao za Radnički iz Kragujevca.

Ovog vikenda, Kostić je nastavio dobru igru i asistirao za izjednačenje od 3:3 u utakmici koju je njegov tim igrao protiv Leverkuzena, samo dva minuta po ulasku u igru.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.