Čelsi slavi titulu 25. maja

Izvor: B92, 04.Maj.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi slavi titulu 25. maja

Fudbalski klub Čelsi organizovaće 25. maja paradu ulicama Londona, kako bi sa navijačima proslavio titule u Premijer ligi i Liga kupa.

Čelsi je u nedelju na Stamford Bridžu pobedio Kristal Palas sa 1:0 i obezbedio titulu u Premijer ligi, prvu u poslednjih pet godina.

Klub je naveo u saopštenju da će u saradnji sa gradskim vlastima i policijom 25. maja od 13 časova organizovati pobedničku paradu.

Fudbaleri i stručni štab Čelsija će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u otvorenom autobusu proći londonskim ulicama, a njima će se priključiti igrači i stručni štab omladinske selekcije, koja je ove sezone osvojila FA kup i Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marka: Bajern nudi 135 miliona za Bejla

Izvor: RTS, 04.Maj.2015

Minhenski Bajern, navodno, rešen da postavi novi rekord u visini transfera. Mitrović menja Falkaa u Junajtedu? Tipsarević skočio za 107 mesta na ATP listi. Endi Mari osvojio prvu titulu na šljaci. Čelsijeva pobednička parada 25. maja. Legendarni Džimi Grivs pretrpeo težak moždani udar. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.