Čelnik fudbalskog kluba napao trenera štanglom, pa završio u bolnici! Kasno mu rekli da ima crni pojas u karateu!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnik fudbalskog kluba napao trenera štanglom, pa završio u bolnici! Kasno mu rekli da ima crni pojas u karateu!

Podpredsednik Fudbalskog kluba Bregalnica iz Štipa, na istoku Makedonije, Ile Kolev završio je u bolnici sa nekoliko šavova na glavi. On je sa metalnom šipkom napao i pokušao da udari trenera kluba Bregalnica, Turčina Juksela Jesilova (48).

Nije, međutim, znao da je Jesilova imao 104 nastupa na karate takmičenjima, pa je deblji kraj izvukao Kolev.

Kao razlog napada navode se brojne nesuglasice u fudbalskom klubu Bregalnica između trenera Juksela Jesilova sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i podpredsednikom kluba.

Mitetom Mitevim i Iletom Kolevim. Njihov sukob je kulminiralo van fudbalskog igrališta.

Inicident se dogodio na putu Kočani – Štip kod sela Krupište. Vraćajući se sa svojim suprugom M.G.A. iz Kočana, automobil „porše“ trenera Juksela Jesilova je kod sela Krupište presreo “mercedes” u kome su bili Mite Mitev i Ile Kolev.

Foto: Fejsbuk

Iz “mercedesa” je izleteo Kolev, iz prtljažnika uzeo metalnu šipku, heblu i sa njom hteo po glavi da udari Juksela. On je blokirao udarac, pa ga je šipka udarila po ruci. U tuči koja je

nastala, Juksel je pokazao zavidno poznavanje karatea, pa je napadač Kolev završio u bolnici.

- Ovo je tamna mrlja za Štip i makedonski fudbal. Juče je bila godišnjica smrti moje majke i tu vest sam podelio na Fejsbuku. Oni su verovatno pročitali taj status i svo vreme su mi psovali majku. Posle utakmice, predsednik i podpredsednik su vređali mene i moju ženu pogrdnim rečima, ali ja na to nisam reagovao.

- Pljunuli su na moj auto i otišli. Dok sam se vozio sa suprugom, razgovarali smo o tome. Rekao sam joj da su takve stvari stalno prisutne u profesionalmom fudbalu. Posle pet kilometara, vraćajući se ka Štipu, oni su mi sa svojim autom preprečili put.

- Kolev je izašao sa železnom šipkom i hteo da me udari u glavu. Srećom, znam karate, pa sam uspeo da se odbranim. Stvarno mi je žao, čuo sam da je on izašao iz bolnice sa četiri-pet konaca na glavi. Ovo treba da mu bude pouka za ubuduće da nikoga fizički ne napada. Ovaj događaj nema nikakve veze sa fudbalskom ekipom - rekao je trener FK Bregalnica Juksel Jesilova.

Nakon ovog incidenta predsednik i potpredsednik FK Begalnica su razrešeni svih dužnosti u klubu

(D. J.)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Cirkus u Makedoniji - Čelnici napali trenera metalnom šipkom, nisu znali da ima crni pojas

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016

Neverovatno šta se dešava u Makedoniji...Turčin Juksel Jesilova, koji je trener Bregalnice u Makedoniji, juče je napadnut od strane čelnika kluba, Ile Koleva...Postojale su brojne nesuglasice između trenera u uprave, ali još uvek nije došlo do zvaničnog prekida saradnje. Ipak, nakon ovog incidenta,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.