Britanac preživeo 27 infarkta u jednom danu!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanac preživeo 27 infarkta u jednom danu!

Rej Vudhal, (54) iz Vednesbarija, U Velikoj Britaniji, proživeo i preživeo je pravu životnu dramu pošto je pretrpeo srčani udar dok je igrao fudbal s prijateljima....

Za Rej Vudhala, prava borba za "goli život" počela tek u bolnici, kada je hospitalizovan gde je u roku 24 sata doživeo još 26 srčanih udara!

Posle svakog srčanog udara doktori su uspeli da ga vrate u život!

Medicinska sestra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izjavila da je dosad najviše sedam puta oživljavala jednu osobu!

- Poslednji udar je bio najteži. Supruga me držala za ruku i gledala kako umirem pred njom. Umiranje je kao odlazak na spavanje - izjavio je Rej, koji je otac troje dece.

Neverovatno je da je Rej najpre odbio pomoć, a tek mu je vozač Hitne pomoći na putu do bolnice objasnio da je doživeo srčani udar

Većina srčanih udara koje je doživeo Rej desila su se u bolnici između 9 uveče i 3 ujutro. Doktori su tada, bili ubeđeni da neće preživeti tu noć, niti će dočekati jutro.

Srećom, lekarski tim je odlično obavio svoj doktoriski posao i samim čudom spasio praktično izgubljen život. Rej je pohvalio bolnicu kao i lekare, i zahvalio svima onima koji su učestvovali u spasavanju njegovog života.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ovaj čovek je preživeo 27 infarkta u jednom danu?

Izvor: BKTV News, 21.Feb.2017

Britanac po imenu Rej jednog dana je otišao da igra fudbal s prijateljima ne sluteći da će se taj dan pretvoriti u noćnu moru...Rej Vudhal, (54) iz Vednesbarija, U Velikoj Britaniji, proživeo i preživeo je pravu životnu dramu nakon što je pretrpeo srčani udar dok je igrao fudbal s prijateljima....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.