Bojić za MOZZART Sport: Pobeda nad Partizanom je uvek velika stvar! Niko u klubu nije želeo da Milojević ode...

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojić za MOZZART Sport: Pobeda nad Partizanom je uvek velika stvar! Niko u klubu nije želeo da Milojević ode...

"Pobeda je došla u odličnom trenutku, tražili smo se posle eliminacije u Evropi, podizali smo se i padali, gubili od Mladosti iz Lučana i Radničkog iz Niša kod kuće, ali smo sada u dobroj prilici da u narednih nekoliko utakmica sakupimo značajan broj bodova", smatra vezista Brđana

Veliko zadovoljstvo na Banovom brdu. Čukarički je u Humskoj celokupnu fudbalsku javnost podsetio da je aktuelni osvajač nacionalnog kupa i da u svojim redovima i te kako ima igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji i ove sezone klubu mogu da donesu izlazak na evroscenu.

Jedan od njih je i odlični vezista Petar Bojić, koji se složio sa našom konstatacijom da je pobeda nad Partizanom idealna za povratak psihološke stabilnosti u ekipi, koju je u Humskoj poslednji put vodio sada već bivši šef struke Vladan Milojević.

"U pravu ste. Kada god pobediš Partizan, bez obzira da li se radi o trijumfu u Humskoj ili na Banovom brdu, to je velika stvar. Pobeda je došla u odličnom trenutku, tražili smo se posle eliminacije u Evropi, podizali smo se i padali, gubili od Mladosti iz Lučana i Radničkog iz Niša kod kuće, ali smo sada u dobroj prilici da u narednih nekoliko utakmica sakupimo značajan broj bodova", poručuje Bojiću razgovoru za MOZZART Sport.

Po opštem mišljenju ofanzivni vezista Brđana u potpunosti je učinio da se izostanak iskusnog Igora Matića nijednog trenutka ne oseti na terenu.

"Generalno, mislim da smo svi odigrali dobro, da smo izgarali na terenu i pružili svoj maksimum. Možda se nije primećivao njegov izostanak, ali on nam mnogo znači, vratio se posle povrede. Njegovi saveti i iskustvo su nemerljivi čak i kada je na klupi, isto koliko i Nenada Mirosavljevića".

Partizanu su na sinoćnoj utakmici dosuđena dva jedanaesterca, ali Petar Bojić, baš kao ni Vladan Milojević, ne želi da dovodi u sumnju odluke najboljeg srpskog arbitra Milorada Mažića.

"Nije moje da komentarišem. Za prvi jedanaesterac mogu da kažem da je postojao, kod drugog nisam bio blizu, pa ne mogu ništa da kažem. Do crvenog kartona Tijaga Galvaa smo igrali dobro, stvarali šanse, ali smo možda bili i malo brzopleti u ključnim trenucima.Možda smo mogli da pobedimo i sa bar dva gola razlike, ali i ovo je veliki rezultat".

Odlazak Vladana Milojevića, čoveka koji je ostavio veliki trag na Banovom brdu, vodio ekipu na 142 utakmice i doneo istorijski trofej u klupske vitrine, svakako će ostaviti snažan utisak na svakog igrača Čukaričkog.

"To će sigurno uticati na nas. Šef je bio od početka sa novim gazdom, prvo su opstali su u drugoj ligi, pa onda osvojili Kup Srbije, izveli klub na evroscenu. Ipak, i on je sam rekao da je u ovom trenutku možda i za samu ekpu bolje da se oproba u nekoj drugoj ligi, čisto da dođe do promene koja bi razbudila ekipu. Ljudi u klubu nisu želeli da on ode, ali je ipak na kraju doneo takvu odluku".

Čukarički je u ovom trenutku na poziciji koja garantuje ulazak u plej-of, ali je činjenica da ekipa mora da počne da pobeđujete u kontinuitetu kako bi došla do cilja, a to je novi izlazak na evroscenu.

"Cij nam je da budemo u gornjem delu tabele, uđemo u plej-of, a onda i obezbedimo novi plasman u Evropu. Liga je takva da praktično svako svakoga može da pobedi, posle reprezentativne pauze bi nam dosta značilo da savladamo Jagodinu i dodatno dobijemo na samopouzdanju", zaključio je Bojić.

(FOTO: FK Čukarički)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.