Bizaran potez ili.. ? Korintijans gradi groblje za bivše igrače i navijače

Izvor: Blic, 01.Nov.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizaran potez ili.. ? Korintijans gradi groblje za bivše igrače i navijače

Brazilski fudbalski klub Korintijans gradi groblje za najfanatičnije navijače i bivše igrače, saopštio je ovaj prvoligaš.

Vest koja u najmanju ruku izgleda bizarno, utemeljena je, na realnoj potrebi kluba da udovolji želji fanatičnih poklonika kluba.

Kako se navodi, groblje će imati 70.000 grobnih mesta za navijače, dok će nekim velikanima ovog kluba biti ponuđen "besplatni večni počinak".

Navijači Korintijansa moći će da zakupe svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "večno boravište" ukoliko mesečno budu uplaćivali između 6,15 i 14,36 dolara u fond osiguranja "Korintijans zauvek".

Groblje se gradi na 30 minuta od baze kluba u Sao Paulu i biće otvoreno za "prijem novih članova" u drugoj polovini sledeće godine.

Ideja o groblju za navijače potekla je godinu dana nakon što je klub ponudio usluge sahranjivanja koje su uključivale cveće Korintijansa i sanduke umotane u klupsku zastavu.

Ljubav prema klubu, očigledno, među navijačima Korintijansa nema granice.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.