Bivši selektor Srbije napustio Sanderlend, Jokanović blizu klupe crnih mačaka

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši selektor Srbije napustio Sanderlend, Jokanović blizu klupe "crnih mačaka"

Holandski fudbalski stručnjak Dik Advokat napustio je klupu Sanderlenda, potvrđeno je na sajtu kluba.

Advokat je obavestio čelnike da ne želi da nastavi saradnju pošto mu je istekao ugovor sa ekipom iz Premijer lige.

"Imam 68 godina i moram da donosim odluke sa više aspekata. Nekoliko klubova me je kontaktiralo, ali trenutno ne želim da radim. Zahvalio bih predsedniku kluba Liju i navijačima na svemu, ostvarili smo cilj, a Sanderlend je jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutaka u mojoj karijeri", rekao je Advokat za klupski sajt.

Kao jedan od glavnih kandidata da ga nasledi spominje se Slaviša Jokanović, koji izvesno neće predvoditi Votford u engleskoj eliti.

Advokat je je sredinom marta preuzeo "crne mačke", sa kojima je uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi.

Prethodno je četiri meseca vodio reprezentaciju Srbije, a bio je još u PSV Ajndhovenu, Rendžersu, Borusiji iz Menhengladbaha, Zenitu, AZ Alkmaru, kao i selekciji Holandije, UAE, Belgije i Južne Koreje.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.