Bilić zbog Vest Hema još nije smislio ime za ćerku

Izvor: B92, 24.Sep.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić zbog Vest Hema još nije smislio ime za ćerku

Hrvatski trener Slaven Bilić više je fokusiran na svoj menadžerski posao, pa je u izjavi za medije otkrio da još nije smislio ime za ćerku.

“Rekao sam svojim asistentima da se osećam jako čudno jer imam devojčicu nekoliko dana, a i dalje razmišljam samo o fudbalu. To nije dobro. Naravno da je obožavam, ali kada su me pitali da li sam smislio ime rekao sam da nisam još. Takav je fudbal, morate raditi svoj posao“, izjavio je menadžer Vest Hema.

Engleski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub je loše započeo sezonu, pa je na tri poslednja meča primio 11 golova i ima samo jednu pobedu u prvih pet kola u Premijer ligi.

U narednom kolu "čekićari" dočekuju Sautempton, a Bilić veruje da ekipa može da pokaže do pobede.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bilićevo dete još nema ime, razlog je fudbal!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 11:19

Tačnije, razlog su loši rezultati Vest Hema!..Slaven Bilić je dobio ćerkicu pre par dana...Kaže da ne može da uživa, ne može da se posveti detetu..."To je loše, mislim samo na fudbal, Nemojte da me pogrešno shvatite, ona je moja princeza, obožavam je, ali ne mogu da joj posvetim punu pažnju....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.