Barselona sprema novi ugovor za El Hadadija, otkupna klauzula 35 miliona evra

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona sprema novi ugovor za El Hadadija, otkupna klauzula 35 miliona evra

Španski fudbalski gigant Barselona ponudiće sledećeg meseca Muniru El Hadadiju novi ugovor, pod znatno povoljnijim finansijskim uslovima i sa znatno većom otkupnom klauzulom.

Talentovani napadač, koji je minulog vikenda postigao gol u debiju za prvi tim protiv Elčea, trenutno zarađuje između 120.000 i 150.000 evra, a obeštećenje iznosi 12 miliona evra.

Novim ugovorom biće mu značajno povećana plata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o čemu će sportski direktor Andoni Zubizareta uskoro razgovarati sa njegovom menadžerom, kao i otkupna klauzula koja će iznositi 35 miliona evra.

Ostanak El Hadadija na Kamp nou dodatno je značajan za Katalonce zbog činjenice da je klub kažnjen od FIFA zabranom dovođenja igrača u naredna dva prelazna roka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.