Barsa otpustila defanzivca, odlazi bez obeštećenja!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa otpustila defanzivca, odlazi bez obeštećenja!

Loš potez uprave, sigurno su mogli da zarade bar koji milion.

Fudbalski klub Barselona odlučio je da raskine ugovor godinu dana pre isteka sa iskusnim defanzivcem.

Žeremi Matje je slobodan da traži novi klub ovog leta, potvrdio je portal Goal.com.

Prema ovom izvoru, Ernesto Valverde nikako ne računa na 33-godišnjeg defanzivca, a klub nije dobio nijednu ponudu za njega pa će ga staviti na transfer listu kao slobodnog.

Barsa će ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uštedeti 2,4 miliona evra koliko iznosi njegova godišnja plata, a sigurno je mogla da zaradi više njegovom prodajom, pa slobodno može da se kaže da ovo nije najbolja odluka uprave.

On se prethodnih dana povezivao sa lisabonskim Sportingom, a ranije se pominjao i Olimpijakos.

Matje će u oktobru napuniti 34 godine, a u Barsu je stigao leta 2014. iz Valensije za 20 miliona evra.

U prve dve sezone je igrao solidno, dok je u prošloj bio prilično loš, a od prvog meča četvrtfinala Lige šampiona u porazu od Juventusa (3:0), više nije odigrao nijedan minut.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ma kakav Real Madrid, PSŽ obara sve rekorde ovog leta?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017

Parižani odlučni u nameri da pokvare posao Real Madridu...Fudbalski klub Pari sen Žermen poslao je ponudu vrednu 135 miliona evra za Kilijana Mbapea!..Ovu informaciju ekskluzivno je preneo portal Goal.com koji tvrdi da je iza svega ovoga novi sportski direktor Antero Enrike...PSŽ prvobitno nije nameravao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.