Bane Ivanović: Ne odustajemo!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Ivanović: Ne odustajemo!

Kapiten srpske fudbalske reprezentacije Branislav Ivanović razoračan je odlukom UEFA, ali u svom stilu poručuje: "Nikada nećemo odustati! Obećavam!".

Foto: MN Press

Fudbaleri Srbije bili su iznad svih, bili su dostojanstveni, bili su svetla tačka onog mraka na stadionu Partizana koji je nastao nakon što je doletela albanska provokacija u vidu zastave takozvane "Velike Albanije".

Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov i drugi igrači srpske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << štitili su igrače Albanije, koji svojim postupcima nagnali na sebe gnev navijača Srbije, potom su kapiten i zamenik kapitena došli u svlačionicu kolega iz Albanije. I albanski fudbaleri su im odali priznanje za čovečnost.

Ali, UEFA je danas kaznila Srbiju i Albaniju. Mnogo više Srbiju. Kaznila je fudbalere Srbije koji to nisu zaslužili.

Kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović smatra da je UEFA napravila presedan registrujući utakmicu službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, a istiovremeno oduzimajući bodove "orlovima".

Izrazio je nadu da će nadležni organi UEFA još jednom dobro sve analizirati, a onda je posredstvom sajta FSS poručio nešto što smo od njega i mogli da očekujemo:

"Želim da naglasim da ono što je do nas jeste da razmišljamo o Prvenstvu Evrope 2016. godine i kako da se mi nađemo u Francuskoj. Pred našom reprezentacijom je ogroman izazov i uveren sam da posedujemo i kvalitet i motiv da se nađemo na finalnom turniru 2016. godine. Sve je u našim glavama, sve odluke koje moramo da donesemo i preuzmemo u tom cilju. Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto. Pred nama je najvažnija, odlučujuća i najteža utakmica, meč protiv Danske, prilika da se pokažemo u najboljem svetlu i ostvarimo željeni rezultat. Pred niz narednih veoma važnih utakmica naglašavam da su one od presudnog značaja, ali i izražavam puno poverenje u naš tim i željeni plasman na EP. Jedno vam obećavam - nikada nećemo odustati!".

On kaže da ima prostora za napredak, za promene u vremenu koje dolazi.

"Promenićemo i izgled tabele", poručuje Bane Ivanović i dodaje:

"Iskreno verujem u konačni uspeh i zajedničko radovanje povodom plasmana na EP".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.