Baloteli zamenjen zbog toga što je već na poluvremenu razmenio dres sa Pepeom

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli zamenjen zbog toga što je već na poluvremenu razmenio dres sa Pepeom

Mario Baloteli fudbalski tone sve dublje. Ekscentrični Italijan je počeo meč protiv Reala u prvoj postavi, ali ga je menadžer Liverpula Brendan Rodžers zamenio već na poluvremenu, ljut zbog toga što je njegov napadač odmah posle 45 minuta razmenio dres sa defanzivcem Madriđana Pepeom?!

Iako je zamenu Balotelija na poluvremenu opravdao taktičkim razlozima, Rodžers je priznao da je prilično osetljiv na takvu vrstu neozbiljnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kao što je menjanje dresova pre završetka utakmice.

- Imao sam sličan slučaj prethodne sezone - aludirao je Rodžers na Mamadua Sakoa, koji je na poluvremenu razmenio dres sa Samjuelom Etoom.

- Baloteli je uradio istu stvar. Saznao sam to kada sam otišao u svlačionicu na poluvremenu. Ako to želiš da radiš, to radiš na kraju utakmice i to je nešto što ću morati da rešim sa njim - dodao je Rodžers.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.