BIZARNA SMRT Fudbalski trener stradao od strujnog udara dok se tuširao

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA SMRT Fudbalski trener stradao od strujnog udara dok se tuširao

KRUŠEVACFudbalski trener Bojan Vujičić Vučko (42) stradao je preksinoć, oko 20.30 sati, od strujnog udara dok se tuširao u kupatilu.

Kako saznajemo Vujičić je nakon treninga otišao u kuću svojih roditelja. Dok se tuširao članovi porodice su videli bljesak nakon čega je nestalo struje. Kako se Bojan nije odazivao ušli su u kupatilo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << videli njegovo beživotno telo. Pozvali su Hitnu pomoć ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Nije poznato da li je strujni udar nastao zbog neispravnih instalacija u kući ili ga je možda izazvao udar groma u blizini kuće.

Bojan Vujičić je bivši fudbaler Trajala, Napretka, Budućnosti iz Valjeva i još nekoliko nižerazrednih klubova. Po završetku karijere bio je vlasnik kafića „Padrino“ na  kruševačkim bazenima a potom fudbalski trener. Osnivač je Fudbalske akademije „Finale“.

- U „Trajal“ je došao pre šest meseci, na mesto direktora Škole fudbala. Dobro je radio svoj posao. Svi smo šokirani informacijom da je  stradao. Još uvek ne znamo kada će biti komemoracija. – rekao nam je u telefonskom razgovoru Rade Jeftović, sekretar FK „Trajal“.

Bojan Vučković biće sahranjen u sredu, u 16 sati, na kruševačkom Novom groblju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.