BIP na čelu tabele

Izvor: FudbalSrbija.net, 22.Sep.2014, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIP na čelu tabele

22.09.2014. Miloš Teofilović

Nakon šest kola Gradske fudbalske lige Čačka BIP i Kej nalaze se na čelu tabele. Fudbaleri BIP-a osvojili su na pet utakmica 13 bodova, dok je Kej odigrao šest mečeva.

Kraj Sladare BIP je bio ubedljiv protiv Planinca (3:0), Kej je bio bolji od Morave iz Mojsinja, dok je Morava iz Katrge bila ubedljiva na gostovanju u Miokovcima protiv domaćeg Strelca (5:0). Prijatelji su >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << poraženi u Slatini od Budućnosti sa ubedljivih 6:1, a do druge pobede ove sezone stigli su Lugovi u meču sa Čačkom 94. Polet iz Goričana je poražen od Zadrugara, dok je u ovom kolu Premeća bila slobodna.

Strelac-Morava (K) 0:5

Prijatelji-Budućnost 1:6

Lugovi-Čačak 94 3:1

Kej-Morava (M) 4:1

Polet-Zadrugar 1:5

Vujan-Rakova 4:1

BIP-Planinac 3:0

Premeća slobodna

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Poraz nakon izmišljenog penala, Dragi Bogić preuzima kormilo Bratstva

Izvor: 025info.rs, 22.Sep.2014

Kriza rezultata Fudbalskog kluba Bratstvo iz Prigrevice nastavljena je i u ovom kolu. Prigrevčani su poraženi u Starim Banovcima od domaćeg FK Dunav rezultatom 1:0 (0:0) pa tako posle šest odigranih kola imaju samo pet osvojenih bodova...Ruku na srce, mnogi mečevi su neserećno izgubljeni, a takav...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.