Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD ČUDA: Remi u Alkmaru, AZ u Ligi Evrope

Fudbaleri novosadske Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u Ligu Evrope, pošto su ukupnim rezultatom 3:0 izgubili od AZ Alkmara.
Posle 90 minuta mirovale su mreže na “AFAS Stadionu” u Alkmaru.
NEMOGUĆA MISIJA: AZ – Vojvodina (SASTAVI)
Izabranici Nenada Lalatovića tako nisu uspeli da priredi iznenađenje, te je grupna faza Lige Evrope za srpske klubove ostala samo san.
KRAH ‘LALA’ VEĆ U PRVOM MEČU: Vojvodina nema čemu da se nada pred revanš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Alkmaru (VIDEO)
Holanđani su vešto čekali greške “slaninara” koje nisu iskoristili, ali, nažalost, ni Novosađani nisu dali gol, pa je tako rezultat iz prvog meča rešio pobednika.
BRAVO VOŠO: Vojvodina odnela pobedu u Belorusiji!
Voša je opet stala na poslednjem stepenikuu kvalifikacija, prošle godine u doigravanju bili su izbačeni od plzenjske Viktorije.
SLS: Vojvodina ubedljiva, Rad slavio u Pazaru (FOTOGALERIJA)
The post NIŠTA OD ČUDA: Remi u Alkmaru, AZ u Ligi Evrope appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paločević: "Živimo za Evropu"

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je da se njegova ekipa ne zadovoljava samo igranjem u Superligi Srbije i da će već sutra početi pripreme za sledeće evropske kvalifikacije...Vojvodina protiv holandskog AZ-a nije uspela da nadoknadi veliki zaostatak od tri gola iz prve utakmice, pa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.