Atletiko jedva čeka duel sa Realom

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko jedva čeka duel sa Realom

Direktor Atletiko Madrida Klemente Viljaverde rekao je da su u tom fudbalskom klubu uzbudjeni zbog okršaja sa Realom u polufinalu Lige šampiona.

"Da li smo razočarani posle žreba? Nismo. Naši navijači i igrači znaju kako je igrati protiv njih dva finala i gubiti ih. Svesni su šta znači biti ovde i napor koji je potreban da bi se došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovde", rekao je Viljaverde posle žreba u Nionu.

Atletiko će gostovati Realu na stadionu "Santjago Bernabeu" u prvoj polufinalnoj utakmici, dok će se revanš igrati na "Visente Kalderonu".

Direktor Atletika nije želeo da oceni da li će prednost njegovom klubu biti to što će biti domaćin u revanšu, uz reči: "nikad se ne zna".

On je kazao da Atletiko ima mentalitet da eliminiše Real.

"Osećamo se pozitivno što ćemo treći put u četiri godine igrati polufinale Lige šampiona. Ponosni smo na ekipu. Srećni smo kako se razvija sezona", kazao je Viljaverde.

Drugi polufinalni par Lige šampiona čine Juventus i Monako.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.