Argentina u suzama, nova smrt na fudbalskom terenu (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentina u suzama, nova smrt na fudbalskom terenu (video)

Argentina je u suzama...

Druga liga Argentine, meč Atletiko Parane i Boke Unidasa.

Fudbaler Atletika se srušio na teren, odmah je prebačen u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da ga vrate u život. Radi se o fudbaleru po imenu Kristijan Gomez.

Pokušavali smo da ga oživimo, ali nismo uspeli. Preminuo je na putu ka bolnici.", rekao je doktor te ekipe.

Ovo je drugi slučaj smrti na fudbalskim terenima u Argentini, pre deset dana Emanuel Ortega je udario glavom u zid koji je bio odmah pored terena.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U ARGENTINI: Fudbaler preminuo na terenu!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015

27-godišnji fudbaler se iznenada srušio na teren i na putu do bolnice preminuo..ENTRE RIOS - Fudbaler argentinskog drugoligaša Atletiko Paranua, Kristijan Gomez, u 31. minutu utakmice protiv Boka Unidosa, izgubio je svest na terenu i nedugo zatim preminuo...Ovaj 27-godišnji fudbaler se iznenada onesvestio,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.