Areola svađa Rajolu i Mendeša?

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2016, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Areola svađa Rajolu i Mendeša?

Žorž Mendeš dugo je bio neprikosnoven na menadžerskom fudbalskom nebu, ali u nedavno završenom prelaznom roku Mino Rajola mu je ozbiljno uzdrmao pozicije. Dvojici menadžera počeli su ozbiljno da se prepliću interesi, a očekuje se eskalacija u slučaju Alfonsa Areole.

Mladi 23-godišnji francuski golman ustalio se na golu PSŽ i važi za veliku perspektivu. Svakako da je samim tim primamljiv menadžerima, a čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji brine o njegovoj karijeri od 16. godine Frank Belhasen, potvrdio je da su na njegovog klijenta bacili oko i Rajola i Mendeš.

- U teoriji sam i dalje Areolin menadžer. Ali sve je na njemu... Rajola se stalno mota oko Alfonsa. Namiriše igrača koji će eksplodirati i onda krene na njega kako bi pokupio kajmak. Zvao ga je nekoliko puta u prethodnih par meseci. To mi je Areola rekao. Naravno, tu nema ničeg nelegalnog, ali nije etički. Kada sam pozvao Rajolu da mi objasni, rekao je da je igrač njega zvao. A znam da laže! I kako onda da izađete na kraj sa lažovom? Sa druge strane, ljudi Žorža Mendeša su me pozvali i predložili da sarađujemo - rekao je Balhasen.

Rajola je bio u centru pažnje za vreme letnjeg prelaznog roka, prevashodno zbog mega transfera Zlatana Ibrahimovića, Henrika Mhtarijana i na kraju rekordnog Pola Pogbe u Mančester Junajted. Zanimljivo je da su svi ti transferi došli u trenutku kada je menadžer na Old Trafordu postao Žoze Murinjo, klijent Žorža Mendeša, čije je igrače Portugalac uglavnom uzimao u prethodnim klubovima.

Rat za prevlast u menadžerskom poslu očigledno se zahuktava, a možda će slučaj Alfonsa Areole odrediti ishod. Iz ove perspektive deluje da Rajola ima bolju poziciju, jer su njegovi klijenti, na kojima može ozbiljno da se zaradi, mlađi od Mendešovih. Tu su Pogba, Lukaku, Donaruma, Matuidi...

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.