Ameri, ako vam ova muzika ne bude prijala, niste za fudbal! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ameri, ako vam ova muzika ne bude prijala, niste za fudbal! (VIDEO)

Juventus se oprostio od majstora posle četiri godine i poželeo mu sreću preko bare

Dileme više nema - jedan od najvećih fudbalskih majstora plesaće u narednih 18 meseci u Njujorku.

Andrea Pirlo se ne seli preko bare da bi, kao njegov izmišljeni zemljak Vito Korleone, sačuvao živu glavu, već zato što želi da iskusi nešto novo na zalasku jedne velike karijere.

Realno, osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sve što jedan fudbaler može da poželi - dve Lige šampiona sa Milanom (2003. i 2007.), pa svetsku titulu sa Italijom 2006, a bilo bi nam potrebno još mnogo vremena da nabrojimo sve titule, kupove i individualna priznanja.

Rećiće mnogi - pa mogao je još bar dve godine da odigra u Evropi na vrhunskom nivou. Mogao je, ali je verovatno Pirlo i sam osetio, posle one vrele junske večeri u Berlinu, i poraza od Barselone u finalu Lige šampiona, da je najbolje da sada ode i fudbalsku starost dočeka u jednom od najseksipilnijih svetskih gradova.

Tamo, među Nebo-plavima, majstor neće biti usamljen. Čekaju ga još dva vrhunska fudbalska asa - Frenk Lampard i David Vilja, sa kojima će morati da uči Amerikance sokeru.

Ponovo će voditi rat i sa Stivenom Džerardom (Los Anđeles Galaksi) i možda stigne da mu se osveti za onu titulu iz finala Lige šampiona u Istanbulu 2005. koju mu je Englez izbio iz džepa.

I Juve se danas dostojanstveno oprostio od svog majstora, kao dama od gospodina. Bepe Marota mu je poželeo sreću, a mi mu želimo još mnogo vrhunskih pasova i golova iz slobodnjaka. Onako, kako samo on zna.

Andrea Veliki.



(FOTO: printskrin www.nycfc.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.