Alžir traži selektora, ostavka Likensa

Izvor: B92, 24.Jan.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alžir traži selektora, ostavka Likensa

Belgijski fudbalski stručnjak Žorž Likens podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Alžira posle debakla na Kupu afričkih nacija.

Alžir, jedan od najvećih favotita za titulu, osvojio je samo dva boda u grupi, poslednji juče protiv Senegala (2:2), što je označio i kraj za Likensa na klupi "pustinjskih lisica".

"Za dobrobit svih odlučio sam da odem, iako me boli duša. Želim sve najbolje Alžiru u budućnosti", rekao je Likens, a prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sajt FS Alžira.

Likens odlazi nakon samo tri meseca na klupi Alžira, kada je nasledio srpskog trenera Milovana Rajevca.

On je završio svoj drugi mandat u Alžiru, čiji je selektor takodje kratko bio 2003. godine, a izmedju ostalog vodio je još Anderleht, Klub Briž, Trabzon, Gent, Al Hilal i selekcije Belgije i Tunisa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Likens napustio Alžir posle debakla

Izvor: RTS, 24.Jan.2017

. Belgijski fudbalski stručnjak Žorž Likens podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Alžira posle debakla na Kupu afričkih nacija i eliminacije u grupnoj fazi. Alžir, jedan od najvećih favotita za titulu, osvojio je samo dva boda u grupi, poslednji juče protiv Senegala (2:2),...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.