Albanci odbili predlog FSS: Dolaze navijači!

Izvor: Mondo, 02.Okt.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci odbili predlog FSS: Dolaze navijači!

Fudbalski savez Albanije nije se složio sa predlogom srpske "kuće fudbala" da se utakmice dve reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igraju bez prisustva gostujućih navijača.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da je nacionalni savez Albanije odbio predlog da se utakmice te dve zemlje u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Evropsko prvenstvo 2016. godine odigraju bez prisustva gostujućih navijača.

Odlukom o dovođenju navijača u Beograd na utakmicu Srbija - Albanija, FS Albanije preuzima i kompletnu odgovornost za ponašanje svojih navijača.

"FSS želi da pokaže dobru volju i spremnost u cilju najbolje moguće organizacije predstojeće utakmice. Naša organizacija će obezbediti predviđeni kontingent ulaznica i staviće ga na raspolaganje navijačima Albanije. Samim tim, istovetan princip važiće i prilikom gostovanja naše reprezentacije u Albaniji, 8. oktobra 2015. godine", navodi se na sajtu FSS.

Čelnici FS Srbije uvereni su da će predstojeća utakmica protiv Albanije proteći na najbolji mogući način.

"Gostima iz Albanije želimo dobrodošlicu u našu zemlju i apelujemo na sve navijače Srbije da sportskim navijanjem, u duhu fer-pleja, još jednom se predstavimo u najlepšem svetlu i zajednički pomognemo reprezentativcima na putu ostvarenja značajne pobede", poručili su iz FSS.

Fudbaleri Srbije dočekaće selekciju Albanije 14. oktobra na stadionu Partizana, dok je meč u Tirani na programu 8. oktobra sledeće godine.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nema dogovora: Navijači Albanije dolaze u Beograd!

Izvor: Blic, 02.Okt.2014

Navijači fudbalske reprezentacije Albanije doći će na utakmicu sa Srbijom, koja je zakazana za 14. oktobar na stadionu Partizana, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine...Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da je nacionalni savez Albanije odbio predlog da se utakmice te dve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.