Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR STANISAVLJEVIĆ: Vošine utakmice gledam pola u crvenom, pola u belom (VIDEO)

Aleksandar Stanisavljević veruje da je nastup Vojvodine u ovosezonskim kvalifikacijama za Ligu Evrope pokazao da srpski fudbal poseduje pravi kvalitet.

Dugi niz godina imamo prosečne izvođače slobodnih udaraca na našim prostorima, još od vremena Mihajlovića, Robija, Piksija i tako dalje nije se pojavio pravi majstor. Aleksandar Stanisavljević fudbaler Asteras Tripolisa ima bombu svojoj levoj nozi i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << boji se da to iskoristi. 
Još uvek se pamti njegov majstorski pogodak protiv Partizana iz prošle sezone:

(Izvor: youtube / Marko Živković)
Prošle sezone došao je sa Vojvodinom na korak od ostvarenja sna i ulaska u grupnu fazu Lige Evrope, ali je bolja od novosadskog tima bila Viktorija Plzenj. Ove godine koban na poslednjem stepeniku za Vošu bio je AZ Alkmar.
– U Srbiji postoji mnogo kvaliteta što se videlo u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nažalost i ove godine nije uspela Voša da uđu u grupnu fazu takmičenja iako su to klub, grad i navijači zaslužili.
– Voša je veliki klub sa tradicijom i klub bi igrao u Evropi na krilima punog stadiona siguran sam, tako da se nadam da će sledeće godine napokon uspeti u ovom izazovu gde se čeka uspeh plasmana u grupnu fazu već nekoliko godina – rekao nam je Aleksandar Stanisavljević.

Posebno je istakao svoju ljubav prema Vojvodini i na koji način doživljava sve utakmice novosadskih ‘lala’.
– Za Novi Sad i Vojvodinu me usko veže ljubav, kako mene tako i moju porodicu, svi kolektivno pratimo Vošine utakmice, i nosimo pola belo pola crveno ispred TV ekrana kada se se igra na Karađorđu – zaključio je Stanisavljević.

The post ALEKSANDAR STANISAVLJEVIĆ: Vošine utakmice gledam pola u crvenom, pola u belom (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.