Nova vest
Tenis

Subota, 27.05.2017.

19:00

Ozbiljna kampanja: Novak i "Lakost" preplavili Pariz

Kompanija "Lakost" predstavila je u ponedeljak Novaka Đokovića za novog ambasadora i od tada je počela velika reklamna kampanja pred Rolan Garos.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ozbiljna kampanja: Novak i
Foto: B92/Nikola Ðukiæ

Najbolji srpski teniser je posle pet godina u "Uniklu" odlučio da ne produži saradnju sa japanskim proizvođačem i na isti vremenski period se obaveže sa jednom od najpoznatijih francuskih kompanija.

Važnost ovog dogovora jasna je čim kročite u glavni grad Francuske jer su na svakom koraku bilbordi i reklame sa likom Đokovića.

Od našeg specijalnog izveštača iz Pariza Nikole Đukića.

Gotovo na svakom autobuskom stajalištu u široj okolini teniskog kompleksa razvijeni su reklamni plakati "novog krokodila", a slično je i na periferiji grada, gde jedino kampanja novog parfema kompanije "Dior" može da se takmiči sa Novakovom.

Inače, ako želite da kupite majicu koju će nositi na ovogodišnjem Rolan Garosu, morate da izdvojite tričavih 95 evra.

U poteri za potpisom Srbina bio je i američki "Najki" (Nike), možda i najveći "igrač" na teniskom tržištu, ali ih je Đoković odbio čak tri puta. Ljudi koji stoje iza najpopularnijeg krokodila na svetu imali su bolju ponudu i uspeli da u svoje redove pridruže jednog od najboljih igrača u istoriji 'belog sporta'.

Najboljeg srpskog sportistu svih vremena je pre "Unikla" oblačio nemački "Adidas", sa kojim i dalje ima ugovor za patike, odnosno italijanski "Serđo Takini" (Sergio Tacchini).

.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve