Od smrti je spasao iPhone: Žena preživela masakr u Mančesteru zahvaljujući mobilnom telefonu (FOTO)

Lisa je zbog svog iPhone-a preživela, a fotografije sa lica mesta je na Facebooku objavio njen muž Stiven

  • 5

Mobilni telefon spasao je život 45-godišnjoj Lisi Bridžet koja je bila na koncertu Arijane Grande u Mančesteru nakon kojeg je eksplodirala bomba.

Nakon fotki objavljen i prvi snimak novog iPhone-a koji izgleda fantastično!

Bomba je bila napunjena ekserima i metalnim kuglicama koji su se nakon eksplozije razleteli u svim pravcima, piše "Lad Bible".

Ekser je isekao Lisin srednji prst, a potom udario u telefon od kojeg se odbio i prošao kroz njen obraz i nos. Lisa je zbog svog iPhone-a preživela, a fotografije sa lica mesta je na Facebooku objavio njen muž Stiven.

- Lisa je pozitivna i oseća se srećnom što je živa, jer je iz prve ruke videla šta je moglo da se desi. Pretrpela je nekoliko povreda i ostala je bez srednjeg prsta na levoj ruci zbog eksera koji ju je pogodio tu, a potom u telefon i na kraju završio u njenom nosu - napisao je Stiven.

Činjenica da je Lisa koristila telefon joj je spasila život.

- Ima frakturu članka koje su izazvali geleri, veliku rupu na butini, posekotine i modrice, a činjenica da je koristila telefon spasila joj je život. Telefon je usporio ekser koji ju je pogodio i samim tim nije joj se zabio duboko u glavu, već je završio u nosu - dodao je Stiven.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA