11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK ZA PARTIZAN: Da li ovaj sudija sudi finale Kupa?

Objavljeno: 24.05.17 u 22:27

Finale Kupa Srbije na programu je u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj, a uveliko se spekuliše o tome ko će suditi ovaj meč, neke informacije su pojavile.

Finale Kupa je sve bliže, a sve i žešćepriče oko toga ko će suditi ‘večiti derbi’. Na pojedinim forumima, kako prenosi Kurir, se spekuliše da bi šansu mogao da dobije Vlado Glođović. Ova informacija se nimalo neće svideti navijačima Partizana.

Naime, ovaj policijski inspektor se nalazi na ‘crnoj listi’ Grobara, jer su se iz Partizana više puta žalili na njegovo suđenje. Tačnije, on je sudija sa kojim Partizan ima najslabiji procenat uspešnosti, na 24 utakmice ima 12 pobeda, šest poraza i šest remija.

Glođović je fudbalerima Partizana pokazao četiri crvena kartona i 46 žutih kartona. Dosudio je jedan penal u korist crno-belih, a tri protiv.

Podsetimo, najbolji srpski sudija Milorad Mažić će biti 4. sudija na meču finala Lige šampiona, te bi iz FS Srbije mogli da ga poštede za finale Kupa Srbije.

0
0

11 Komentara

  1. Partizan i Zvezda su igrali 11 puta finale kupa i sada se prvi put igra na Jna, a nisam siguran mislim da 6 puta se igralo na Marakanu al ne u Brazilu

    Mislim da je Tomislav Karadzic jedini predsednik fudb. saveza koji je dosao iz Partizan… Ispravite ako gresim…

    0
    0
    Odgovori
  2. A sto da postede Mazica? Mnogo ce imati tezak posao kao 4 sudija? Kakvi debili. I kako posle da nam fudbal bude ok? Hvalis se kako imas jednog od najboljih sudija u evropi a ne das mu da sudi derbi.

    0
    0
    Odgovori
  3. 18-8 u penalima za zvezdu ove sezone, i ima jos ljudi koji veruju da je titula poklonjena…pa onda su Zvezdi poklonili drugo mesto , jer bi bez njih bila deveta…

    0
    0
    Odgovori
  4. Zasto sok,pa jel moraju sudije sve da sude koje ovom vojnom klubu odgovara ili sta?
    Jel treba jos neka titula da im se poklanja,pa zar nije dovoljno sto igraju na njihovom stadionu nego i sudije da im se dodele,koji je bre ovaj lopovski klub,pa ovo je najlazniji klub na svetu sa titulama,nijednu regularno nije osvojio!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Окош бокош пррди кокош!
      Са и без Глођовића, и куп је наш!!!
      Напред Партизан!

      0
      0
      Odgovori
    • misliš, policijski klub? iste one policije koja je na ( pitamo se čiji) nalog naredila da se Finale Kupa prebaci u Beograd – igra se na Stadionu Partizana jer je tako izvučeno na žrebu …. ili je i to namešteno?
      realno, u „čistoj“ utakmici mi bi smo i voleli da se igralo na vašem stadionu, da vas ( još jednom tamo) pobedimo i ponizimo, kao što smo već nekoliko puta i uradili ove godine..
      ni jednu utakmicu protiv nas niste bili ni blizu da dobijete a i onu jednu niste izgubili samo zbog dvojice od sudija sa ove liste koji, gle čuda, nisu videli gol-aut od pola metra sa par metara daljine..

      sve što si napisao upravo i stoji za „Stub SrBstva“ ali zamena teza i dvostruki aršini su vam način života pa što bi i sad bilo drugačije..
      ako nisi plaćen da pišeš ovakve nebuloze ja sam zabrinut za tebe i tebi slične kad krenete da prelazite ulicu jer mislim da vam je taj zadatak pretežak a da vas nešto ne pokupi..
      probaj da ostaneš zdrav u telu na svom minimalcu ili sendviču, kad ti je um već zatrovan..

      0
      0
      Odgovori
    • vi iz cigan male kazete da je neko lopov , eeej bre da li si ti normalan, jeste igra se kod nas a da li znas da je 6 prethodnih utakmica izmedju nas i vas igrano sve u vasoj rupi!cuti i pokrite se usima , niste u stanju ni namestenu titulu da osvojite !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter