ŠAMPIONI SA ŠAMPIONIMA: Delfini treniraju sa vaterpolistima Pro Reka
Foto: Dado Đilas

Sparing u Beogradu

ŠAMPIONI SA ŠAMPIONIMA: Delfini treniraju sa vaterpolistima Pro Reka

Ostali sportovi -

Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije i italijanski šampion Pro Reko odradili su u ponedeljak i utorak tri treninga.

Za selekciju Dejana Savića to predstavlja početak priprema za letnja takmičenja, a za najtrofejniji klub na svetu mini pripreme pred finalni turnir Lige šampiona.

Od standardnih reprezentativaca Savić je na za prvi deo priprema pozvao samo Gojka Pijetlovića, Nikolu Jakšića i Stefana Mitrovića, pošto ostali imaju obaveze u klubovima.

Sa Pro Rekom su trenirali: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dragoljub Rogač, Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Filip Radojević i Stefan Mitrović.

Srpski vaterpolisti i Pro Reko su prvi trening odradili u ponedeljak na Banjici, a zatim još dva u utorak na bazenu "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu.

Novi trening zakazan je za sredu, a zatim gosti putuju u Budimpeštu, gde u petak igraju svoj prvi meč na finalnom turniru Lige šampiona. Dan ranije će saznati da li će se u polufinalu boriti sa ekipom Olimpijakosa ili Juga, koja ih je prošle godine savladala u borbi za finale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track