AKTUELNO

Maja Nikolić otkrila je šokantnu tajnu iz "Pinkovih zvezda".

Već nedeljama unazad milionski auditorijum bez daha prati brutalne svađe članova žirija "Pinkovih zvezda" u kojem su najčešće glavni akteri Maja Nikolić i supružnici Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Maja priznaje da namerno provocira Zoricu da bi u njoj izazvala bes i revolt, a konačno je našla njenu slabu tačku - njenog voljenog supruga kojeg uporno zavodi u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

- Kemiš i ja smo se malo ljubakali. Zorica je ljubomorna, ali to krije. Možda misli da je benigno zato što je u pitanju emisija, ali u privatnom životu kada bih napala Kemiša, odbrusila bi mi malo žešće. Međutim, nisam pokvarena i to ne radim u privatnom životu, ne volim oženjene muškarce i to stvarno nikada ne bih radila. Ne možeš graditi svoju sreću na tuđoj nesreći, ali za šou, kada su kamere upaljene, sve je dozvoljeno i sve može - otkriva Maja i dodaje da još veću želju da bude bliska sa harmonikašem dobije onog trenutka kada vidi da se Zorica opasno nervira.

Foto: TvPink Printscreen

- Kemiš i je se malo ljubimo, grlimo i udeljujemo komplimente jedno drugom. Sviđa mi se što se Zorica "peca". Šta god ja kažem, ona se upeca i onda je tu rasprava. Posle toga vidim da me namršteno gleda, ali se nasmeje kada se ugase kamere. U suštini, tokom emisije se posvađamo na krv i nož, ali niko nikoga ne mrzi, nismo neprijatelji - rekla je ona i dodala da ih oboje veoma poštuje.

Pink.rs

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'