AUTOBUS SLETEO S PUTA: Četvoro povređenih, vozač doživeo srčani udar?

Novosti online / M.P.

20. 05. 2017. u 08:51

Do nezgode je došlo kada je autobus koji je saobraćao na liniji Skoplje - Beograd iz još neutvrđenih razloga, sleteo sa auto-puta

АУТОБУС СЛЕТЕО С ПУТА: Четворо повређених, возач доживео срчани удар?

Slupan autobus / Foto M. Petković

Autobus prevoznika Trans-produkt, koji je saobraćao na liniji Skoplje - Beograd iz još neutvrđenih razloga, sleteo je sa auto-puta.

Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u 5 časova i 50 minuta u selu Katun u blizini Aleksinca – kaže za Novosti zamenik osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Saša Stojanović. - Autobus je saobraćao na liniji Skoplje – Beograd. Povređen je vozač autobusa i još troje putnika. Niko nije životno ugrožen. Drugi učesnici u saobraćaju nisu učestvovali u udesu, niti izazvali nezgodu.

Ekipe Hitne pomoći prevezle su povređene u Urgentni centar u Nišu.

Nakon ukazane pomoći i dijagnostike troje lakše povređenih putnika pušteni su kući, dok je vozač autobusa prebačen na Kliniku za kardio-vaskularne bolesti niškog Kliničkog centra.

Lekari Urgentnog centra sumnjaju da je u toku vožnje vozač autobusa doživeo srčani udar i to je najverovatnije uzrok sletanja autobusa sa puta. U autobusu autoprevoznika Trans-produkt u trenutku nesreće bilo je 14 putnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije