OTKRIVENA ZORANINA MRAČNA TAJNA: Bivši ju je izvukao iz prostitucije! Htela je da mu uvali tuđe dete
Foto: Printskrin

Haos u vili

OTKRIVENA ZORANINA MRAČNA TAJNA: Bivši ju je izvukao iz prostitucije! Htela je da mu uvali tuđe dete

Stars -

Zorana Đokić je napravila haos u vili Parova. Ona je nedavno izjavila je njen bivši dečko Lazar na prevaru uzeo nasledstvo. Takođe ga je nazavala pedofilom, a pokrenule su se priče o prostituciji.

Naime, spekulisalo se da je Lazar Zoranu izvukao iz prostitucije, kao i da joj je finansirao pesme. Haos je nastao kada je Lazar došao u emisiji "Upoznajte Parove", a cela vila uključila se u raspravu.

ZORICA MARKOVIĆ SE UKLJUČILA PAROVE I ŠOKIRALA: Svi su zanemeli kada su čuli šta je rekla o Zorani!

"Izvukao ju je iz legla prostitucije, platio joj dve pesme, ali ona je odlučla da se bavi time čime se bavila. Posle njega je zatrudnela sa nekim drugim, pa se vratila Lazi. Kada je čovek shvatio da dete nije nejgovo poslao ju je na abortus. Ti si sve zakuvala poslala si čoveka u propast", vkala je Dalila.Vesna Rivas se uključila u priču, ona je branila Zoranu.

Vesna je navela da je Lazar hteo da iskorsti Zoranu jer je mlada, a dodala je da nije ništa strašno jer je radila kao igračica.

"Ona je rekla da je došla u rijaliti jer ju je on izbacio iz kuće. Šta sada hoće ovde? Jedva je dočekao da dođe", rekla je Vesna. Miljana se ubacila i rekla da je Zorana optuživila Lazu i da ga je uvalalil u velike probleme.

"On je hteo da je izvuče iz prstitucije, dao joj pare da snimi pesme. Uvalila ga je u sve, ona ne zna šta priča. Ne treba d auzima razna imena u usta, jer će je stići tužbe", dodala je Nišlijka. Zorana je rekla da njen bivši "laže kao Srbin" zbog čega ju je produkcija kaznila zbog vređanja na nacionalnoj osnovi. Ona se vadila i navela da Laza korsiti taj izraz, a zbog ove uvrede će morati da plati 500 evra. Lazar je dobio reč i otkrio da se Zorana bila ošišala na ćelavo. On je rekao da je u jednom beogradskom hotelu za novac spavala sa jednim muškarcem, a ošišala se na ćelavo kako bi dokazala Lazaru da ga voli.

On je dodao da je Zorana takođe bila sa jednim tipom iz Švedske, a kada je završila s njim, vratila se njemu i tada je na leđima istetovirala Lazin lik kako bi mu dokazala ljubav.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track