"Vip mobile" organizovao odbojkaški spektakl

Autor: Boban Filipović
sreda 17.05.2017.
16:41
Izvor: Sportske.net, ossrb.org

Povod je deseetogodišnjica saradnje ove kompanije i Odbojskaškog Saveza Srbije.

ossrb.org
ossrb.org

Povezane vesti

Reprezentativci i reprezentantativke Srbije su na terenima za beach – volley, koji su postavljeni u sastavu biznis centra “Navigator” igrali odbojku sa zaposlenima u kompaniji “Vip mobile”, a zatim su uživali u torti specijalno pripremljenoj za ovu priliku.

"Bilo je interesantno sa mnogo entuzijazma, pogotovo od strane “Vipa”, jer su naši zaposleni jedva čekali ovo druženje, ali i na strani reprezentacije i ženske i muške. Utakmica je bila teška, pa je sva sreća što je u pitanju bio revijalni meč u kome smo igrali zajedno, svi kao jedan tim. Bile je interesantno videti kako “Vipovci” nisu loši u odbojci. Slavimo jedan sjajan dan i čuo sam komentare da je “Vip” danas postao srpski “Google”. Evo radimo teško, ali družimo se i zabavljamo se za vreme radnog vremena." istakao je Dejan Turk, generalni direktor “Vip mobile”.

"Mnogo je lepo, prepuno emocija, spontano i ove izmešane ekipe sa radnicima “Vipa” i našim igračima su toliko uigrane, da se vidi da smo 10 godina zajedno. Tek mogu da pretpostavim šta će biti za sledećih 10 godina. Igraćemo zajedno još bolju odbojku." ocenio je Zoran Gajić, predsednik OSS.

zoran gajic
foto: ossrb.org

Ne propustite