Blic: Devojčica upucana u glavu, umrla u bolnici

Šesnaestogodišnja K. A. iz sela Malajnica kod Negotina dovezena je u borsku Opštu bolnicu gde je preminula od prostrelne rane na glavi iz pištolja, piše "Blic".

Izvor: B92

Nedelja, 14.05.2017.

23:25

Blic: Devojčica upucana u glavu, umrla u bolnici

"Devojčica je jutros primljena u borsku bolnicu sa prostrelnom ranom glave i sa vrlo slabim vitalnim znacima. Lekari su dali svoj maksimum, pokušana je reanimacija, ali zbog ozbiljnosti povrede koju je imala, preminula je u nedelju pr epodne oko 12 časova", rekao je za "Blic" dr Goran Joksimović, direktor Opšte bolnice u Boru.

Nezvanično, K. A. i njen stariji brat su iz porodične kuće u Malajnici krišom uzeli pištolj i u jednom trenutku se začuo pucanj, nakon čega je devojčica pala.

Još uvek nije poznato da li je reč o samoubistvu ili je neko drugi pucao u K. A., što će se razjasniti nakon istrage koja je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: