≫ 

Najmoćniji agent sveta šokirao svet: Ponuda je na stolu! Da li će ovo biti najšokantniji transfer decenije?

Mino Rajola napravio potez koji je zaprepastio Milan

  • 1

Italija ne mora da brine ko će čuvati njenu mrežu nakon odlaska velikog Đanluiđija Bufona u penziju, koja je neminovna uskoro, ali će Milan i te kako morati da se zabrine, pošto je Đanluiđi Donaruma ponuđen njihovom najvećem rivalu.

Čitav posao pokrenuo je Mino Rajola, trenutno najmoćniji agent i možda najmoćniji čovek u svetu fudbala. Upravo on brine o budućnosti najtalentovanijeg golmana sveta i usled zastoja u pregovorima oko novog ugovora sa Milanom, pokrenuo je totalno neočekivan potez, koji bi mogao da izazove ''zemljotres'' na ''Čizmi''.

>>> Mino Rajola kupio kuću Al Kaponea u Majamiju (FOTO)

Ovu informaciju potvrdili su Korijere delo Sport i Tutosport, a kako prenose, kontroverzni menadžer je pozvao nove vlasnike Intera, kinesku kompaniju Saning, a za njih veruje da su mnogo ozbiljniji od drugih Kineza, koji su preuzeli Milan.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Donaruma ima ugovor do leta 2018. godine, a Milan mu nudu 3,5 miliona evra po sezoni, uz bonuse i kapitensku traku. Ipak, ono što sprečava paraf na ugovor, jeste sumnja Rajole da će Rosoneri napraviti jak tim naredne sezone, pošto su kineski vlasnici Milana spremni da za transfere izdvoje ''samo'' 50 miliona evra, što je gotovo ništa u današnjem fudbalu, naročito kada je potrebno dovesti nekoliko pojačanja ili renovirati ceo tim.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    29. april 2017 | 14:57

    Nema od tog nista. Blefira da bi digao cenu (svoje provizije)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA