29. april  2017. 14.51  | Izvor: Tanjug

Pojačan saobraćaj na svim pravcima

BEOGRAD -

U Srbiji je danas saobraćaj pojačan na gotovo svim putnim pravcima, kao i kroz Beograd, a gužve su i na graničnim prelazima gde se čeka od 30 do 60 minuta, saopštava AMSS.

Kako se navodi, saobraćaj je pojačan na obilaznici, na izlazu iz Beograda ka Lazarevcu, pri čemu se formirala kolona od mesta Vranić ka Stepojevcu.

Takođe, pojačan je saobraćaj i na deonici Preljina-Čačak, kao i kod Užica gde su u toku radovi na Ložioničkom mostu pa se koristi gradska saobraćajnica pri čemu je za prolazak ovih deonica potrebno više strpljenja i tolerancije.

vlazan put saobracaj

Opterećen je i autoput kroz Beograd, a zadržvanja oko 10 minuta očekuju vozače na naplatnim rampama Stara Pazova kao i u Preljini.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima pojačan je intenzitet saobraćaja. Zadržavanja za putnička vozila na izlazu iz

Srbije ka Mađarskoj na GP "Horgoš" su do 30 min, a kako AMSS nezvanično saznaje sa mađarske strane kolona je duga više kilometara.

Zato se vozačima savetuje korišćenje GP Kelebija, Bački Breg, Đala i Bajmok, jer je pojačan saobraćaj i na prelazu Horgoš II i Bački Vinogradi a zadržavanja su do 30 min sa naše strane granice.

Na GP "Batrovci" na izlazu iz Srbije zadržavanja za putnička vozila su 60 min, na prelazu "Gradina" sa Bugarskom i na ulazu i na izlazu su 50 min. a na prelazu "Sremska Rača" sa Bosnom i Hercegovinom na izlazu su 50 min dok su zardžavanja takođe na izlazu na prelazu "Špiljani" sa Crnom Gorom oko 40 min.

Tagovi
Srodne vesti