NAPOLJU JE BAŠ TMURNO I SVEŽE, A ULICE PUSTE: Kiša kvari praznični vikend, na planinama sneg
Foto: AP 2014.

Razvedravanje tek u nedelju uveče

NAPOLJU JE BAŠ TMURNO I SVEŽE, A ULICE PUSTE: Kiša kvari praznični vikend, na planinama sneg

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti oblačno i osetno hladnije, mestimično s kišom, a na istoku i jugoistoku i kratkotrajnim pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

Više padavina očekuje se na zapadu i jugozapadu. Uveče i tokom noći na visokim planinama sneg. Vetar slab i umeren, na jugu i istoku ponegde jak, severozapadni. Minimalna temperatura od 6 do 12 stepeni, najviša dnevna od 10 na severozapadu do 20 stepeni na jugoistoku.

I u Beogradu će biti oblačno i osetno hladnije, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja, tokom dana u padu, od 12 do 9 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u nedelju će biti umereno do znatno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, prvo na severu i zapadu.U ponedeljak pretezno suncano i toplije sa retkom pojavom kratkotrajnih pljuskova, uglavnom u planinskim predelima. Zatim do kraja perioda promenljivo, mestimicno s kisom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track