A+ A A-

Мотивационо предавање „Лепо ми је, јер тако желим“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lepomijeБЕОГРАД - Ушће Шопинг Центар покреће серијал мотивационих предавања под називом „Лепо ми је, јер тако желим“ у намери да својим посетиоцима понуди нови и другачији садржај.


Предавања ће се одржавати једном месечно у периоду од маја до децембра ове године у сали биоскопа Синеплекс Ушће Шопинг центар.


Кроз занимљиве и корисне животне теме, публику ће, из свог угла, мотивисати и инспирисати познате личности, препознатљиве по значајним остварењима у свом животу и послу.


Прво мотивационо предавање ће се одржати 10. маја, а у улози говорника том приликом наћиће се Марина Маљковић, наш најпознатији женски кошаркашки тренер, која ће са присутнима поделити због чега је важно да покажемо отвореност и упорност за остварење сопствених циљева.

 

 

 

Марина ће током током свог мотивационог предавања говорити о томе шта је заиста важно на путу до циља, какву улогу у томе игра упорност и отвореност и зашто је важно мислити својом главом, а у исто време бити тимски играч.

 

 

Њен мото је - „Увек може више, увек може боље, увек може још“.

 

 

„Мотивација је индивидуална ствар. Нико не треба да се плаши великих снова. Морате се борити, живети своје снове, јурити за циљевима, сами себи постављати мотиве да се покренете. Само тако ћете моћи да се осећате лепо, али исто тако и утицати позитивно на друге да и њима буде лепо у вашем друштву“, каже Маљковић.

 

 

Марина је наш најпознатији женски кошаркашки тренер и освајач бронзане медаље са женском кошаркашком репрезентацијом Србије на последњим Олимпијским играма у Рију, европског првенства 2015. године, као и бројних других трофеја. Колико воли кошарку показала је оснивањем Покрета за женску кошарку, захваљући коме стотине девојчица могу тренирати бесплатно. Тренутно је ангажована као тренер женске екипе кошаркашког клуба Галатасараy у Турској.


Карте за предавања посетиоци могу купити на благајни биоскопа Синеплекс, по цени од 500 динара.


“Ушће Шоппинг Центер овим пројектом поклања својим посетиоцима нову димензију искуства – рад на себи. Пројекат је настао као плод жеље да свакодневицу у којој живимо и место на коме проводимо значајан део свог времена, Ушће Шопинг учинимо лепшом, ведријом и инспиративнијом, као и жеље да пружимо нашим посетиоцима мотив више за савладавање сопствених препрека и слабости”, истакла је Невена Мартиновић, ПР Ушће Шопинг Центра.


“У томе ће нам помоћи приче дивних, остварених људи који су различитих професија и животних прича али који су показали снагу и упорност да остваре своје потенцијале. Они су одабрали да кажу “Лепо ми је, јер тако желим” и у себи пронађу мотив и храброст за то”, наводи Милица Стојиљковић, један од аутора пројекта и оснивач Центра за лични развој „Лепо ми је“ , организације која је коорганизатор догађаја.


Предавачи и теме предавања


• Марина Маљковић, кошаркашки тренер – Шта је стварно важно на путу до циља
• Зорица томић, културолог и комуниколог – Како размети друге
• Милан Инић Yassertain, YouTuber - Да ли је страх толико страшан
• Небојша Глоговац, глумац – Коју улогу у животу стварно играмо
• Марко Шелић Марчело, писац и музичар – Где налазимо елан
• Славимир Стојановић Футро, графичи дизајнер – Компликуј једноставно

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 09 мај 2017 22:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани