AGENCIJA TRAVELLAND RADI U NEDELJU 30.04.
Foto: Promo

AGENCIJA TRAVELLAND RADI U NEDELJU 30.04.

Zabava -

U turističkoj agenciji „Travelland“ još uvek traju popusti na rane rezervacije letnjih aranžmana. Zbog velikog interesovanja, agencija „Travelland“ radiće u nedelju 30.04. kako bi svi zainteresovani mogli da iskoriste pravi trenutak za rezervaciju.

Popusti traju do kraja aprila, pa svi oni koji to ranije nisu uradili, mogu rezervisati svoje letovanje i poslednjeg dana u mesecu.

- U ovom trenutku bih izdvojio prvomajske aranžmane za hotelski kompleks „Porto Carras“ u Grčkoj – rekao je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Uglavnom su rasprodati svi praznični aranžmani za gradove Evrope, a u oba hotela „Porto Carras“ ima još uvek raspoloživih kapaciteta za prvomajske praznike i to po dodatno sniženim cenama.

Kada je u pitanju luksuzni hotelski kompleks „Porto Carras“ ne treba zaboraviti ni letnje aranžmane koje nudi turistička agencija „Travelland“. Po ceni već od 1.301 € moguć je porodični boravak u hotelu Porto Carras Sithonia 5*, kao i boravak u hotelu Porto Carras Meliton 5* po ceni već od 996 €.

Aleksandropolis je poslednjih godina sve posećeniji. Bilo da u ovom gradu odaberete Grecotel Egnatia 4* ili hotel Ismaros 4*, svaka porodica će imati odličan odnos cene i kvaliteta. Halkidiki je tradicionalno najpopularnija destinacija među našim turistima koji letuju u Grčkoj. Za predstojeće leto agencija „Travelland“ na Kasandri preporučuje hotele Pelli 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, hotele Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* u Haniotiju. Iz ponude za Sitoniju i Atos se izdvajaju hoteli Diaporos 3*, Cronwell Sermilia 5* i Alexandros Palace 5*. Na Olimpskoj regiji, kao posebno povoljne ponude, agencija „Travelland“ izdvaja hotele Olympion Melathron 3* i hotel Cronwell Platamon Resort 5*.

Do kraja meseca u agenciji „Travelland“ su aktuelna i sniženja na apartmanski smeštaj za mesta Pefkohori, Hanioti, Kalitea, Polihrono, Nea Plaja, Dionisos, Jerisos, Nea Roda. Za konačne isplate do 30.04. agencija „Travelland“ odobrava popuste do čak 25% na apartmanski smeštaj.

- Za predstojeće leto smo proširili i našu ponudu za egzotične destinacije – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Kao naročito povoljne izdvojio bih aranžmane za Dubai po cenama već od 329 €.

Turistička agencija „Travelland“ u ovom trenutku posebno izdvaja dva hotela za destinaciju Dubai: hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* sa cenom već od 519 € i hotel Viceroy Palm Jumeirah 5* sa cenom već od 619 €. Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* pored trenutno snižene cene nudi uslugu polupansion po ceni noćenja sa doručkom. Viceroy Palm Jumeirah 5* je potpuno nov hotel sa sniženom cenom. Po specijalnoj ponudi agencija “Travelland” nudi i hotele Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5* i Hilton Dubai Jumeirah Beach 5*. Akcija traje do 30.04.

Sve informacije o destinaciji Dubai i celokupnoj ponudi turističke agencije „Travelland“ možete dobiti na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili na internet prezentaciji (www.travelland.rs) ove agencije. Važno je naglasiti da će turistička agencija „Travelland“ raditi u nedelju 30.04. kako bi svi zainteresovani mogli uplatiti svoje aranžmane po sniženim cenama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track