Bizaran pokušaj ubistva u Makedoniji, koje je podsetilo na film "Anđeli i demoni"

Nastavljaju se horori u Skoplju

  • 0
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Sektor unutrašnjih poslova iz Skoplje podneo je krivičnu prijavu protiv P. A. ( 50 ) iz Skoplja zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo „ubistvo u pokušaju“.

Policija je saopštila da je čovek prošlog i ovog meseca svakodnevno psihički i fizički maltretirao svoju 79-godišnju majku sa kojom je živeo.

Jedan detalj iz policijskog biltena govori koliko ljudi mogu da budu zveri ne samo prema drugim ljudima, već i prema svojim roditeljima.

Naime, P. A. je svoju staru i onemoćalu majku hteo da ubije sa - usijanim žaračem. Sa njim je majci naneo više udaraca po glavi i telu. Tukao ju je sve dok žena nije pala u nesvest. Ona je u kritičnom stanju odneta u bolnicu.

Nećete pogrešiti ako vas ovo monstruozno delo podseti na jednu od završnih scena knjige Dena Brauna u kojoj je vrlo aktuelno mučenje vrelim žaračem koji ima na vrhu znak Iluminata.

Ovaj neviđeni zločin se desio 11. aprila, a policija je to saopštila tek sada.

Nema podataka u kakvom se stanju danas nalazi majka zlikovca P.A, kome je zbog pokušaja ubistva određen 30-dnevni pritvor.

Najzanimljivije vesti iz Makedonije čitajte OVDE.

(D. J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA