Razgovor Vučića i Nikolića: Planovi za sve izazove

V. N.

24. 04. 2017. u 14:46

Budući i sadašnji predsednik Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić danas se sastali u Vladi Srbije. Razgovor trajao dva sata, tema i pretnje Albanaca

Разговор Вучића и Николића: Планови за све изазове

Foto A. Stanković

ODLAZEĆI šef države Tomislav Nikolić i novoizabrani predsednik Aleksandar Vučić sastali su se danas u Vladi Srbije, gde su razgovarali o svim važnim političkim pitanjima, posebno o stanju u regionu i najnovijim pretnjama koje su Srbiji uputili Edi Rama, Hašim Tači i Jonuz Musliju.

Novoizabrani i aktuelni predsednik su na dvočasovnom sastanku razmatrali i sveukupnu bezbednosnu situaciju i usaglasili političke korake koje treba preduzeti u narednom periodu, saopšteno je iz kabineta premijera.

Vučić i Nikolić su se dogovorili da i u budućnosti blisko sarađuju, ali prema našim saznanjima, nije bilo reči o eventualnim funkcijama u izvršnoj vlasti koje bi mogao da preuzme odlazeći predsednik.

Do sastanka predsednika i premijera došlo je dan nakon što je Republička izborna komisija odbacila tri prigovora na objavljivanje ukupnih rezultata izbora za šefa države, čime će oni, nakon objavljivanja u "Službenom glasniku", postati konačni i zvanični.

Mandat Nikoliću ističe 30. maja i on bi pre nego što napusti Andrićev venac trebalo da putuje u Belorusiju, a, kako je ranije najavljivano i u Moskvu, gde će mu predsednik Rusije Vladimir Putin uručiti odlikovanje. Put u Minsk je već zakazan za sredinu sledećeg meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

šumadija

24.04.2017. 16:05

2012 god kako je došla ova demagoška vlast pocinje sunovrat šumadije I srbije posebno nas seljaka bice bolji život za dve godine 10000 milijardi kanal Morava solun 100 miliona evra za nas seljake za krastavac I paprika Beograd na void fap Mercedes stanovi od 400 eu po kvadratu otimanje od penzija I plata uvoz mesa I ostalog što nas seljake genocidno uništava poskuplčjenje nafte svakodnevno nema para za rakere protiv grada da li mogu da uzmu šumadiju I da nas spasu od ove vlasti bilo bi bolje

šumadija

25.04.2017. 13:38

@šumadija - vasa noc trtaje pet godina a nama kao 5000 godina unazađeni za ovih pet godina ove vlasti prema nama seljacima

Pravednik

24.04.2017. 16:08

Ovi prete cepanjem Srbije, proterivanjem srba, a njih dvojica su se dogovorili da blisko sarađuju u budućnosti.