• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O ćerkinoj trudnoći: LAŽE!

Izvor mondo.rs

Navodno je nalaz prikazan publici lažan

Ljuba Pantovic ukljucila se u vilu Parova i "bez dlake na jeziku" rekla šta misli o cerki Aleksandru, nejnom decku Davidu i trudnoci.

Ona smatra da Aleksandra nije trudna i da je cela prica izmišljena, pa je uprkos cinjici da se telefonom javila u rijaliti, navela da ne želi da ucestvuje u cirkusu u kom se nalazi njena cerka jer sebe ne smatra majmunom.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Ja definitvno u tom cirkusu ne želim da ucestvujem, ko želi srecno im bilo. Mislim da imaju isuviše majmuna u svom cirkusu, ja sebe ne smatram majmunom. U svakom slucaju nisam htela da prihvatim velike stvari koje su mi nudene u rijalitju, ne dozvoljavam da se neko iživljava nada mnom. Uz to i sami ste videli da su vrata bila otvorena robijašima i delikventima", rekla je Ljuba i dodala da veruje da je trudnoca izmišljena.

Test za trudnocu pozitivan - prva "Happy" beba?

"Znaci laž da je Aleksandra trudna, užas! Ja pocinjem da mislim da lažu. Fanovi mi šalju, kada sam videla da nema pecata na nalazu, dobila sam informacije da je to nalaz iz 2012. godine, to su samo informacije, ne kažem da je to isitna. Ja sam neko ko poštuje dogovore, i i te kako sam ispoštovala svoj dogovor i obecanja data Happy televiziji", istakla je ona i objasnila da je njeno obecanje bilo da nece "nekoga odvaliti od života" ko je iznervira, s obzirom na to da je bila šampion deset godina u kik boksu.

Istina: Da li je cerka otela mami decka?

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

keri

Ne treba obracati paznju na ovakve pojave!

Službenog Srkija nocna mora

Bole nas uši!

SERIJE