≫ 

Partizan objavio snimak na kom član uprave Vojvodine kaže "Zbog ovoga ćemo pustiti Zvezdu" (VIDEO)

Još jedan detalj isplivao posle kontroverznog meča!

Fudbalski klub Partizan objavio je snimak na kom se čuju uvrede Grobara i poruka jednog čelnika Vojvodine koja je izazvala potres u Humskoj.

Iz Vojvodine su naveli da su napustili stadion zbog uvredljive pesme "Pola Mađar, pola ustaša", a Partizan je na to odgovorio video snimkom iz lože.

>>>Vojvodina isprozivala Partizan i Grobare: Mi smo ginuli za ovu zemlju dok vi još niste postojali!

>>>Novosađani ljuti i zbog ovog: Da li je bio penal za Vošu kada je oboren Trujić? (VIDEO)

>>>E, ZBOG OVOGA ĆEMO DA PUSTIMO ZVEZDU: U Partizanu šokirani rečima čelnika Vojvodine koje su čuli u loži

Na snimku se čuje kako neko izgovara "Zbog ove pesme ćemomo pustiti Zvezdu, zbog ove pesme", a iz Humske tvrde da je to rekao Dragoslav Vukanović, predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    23. april 2017 | 11:22

    Polako ali sigurno SVE 'zloupotrebe' i namestanja STAVLJAMO PRED "LICE" JAVNOSTI i PRAVDE, SD PARTIZAN UNOSI MIR I DONOSI RED I ZAKON U SRPSKO DRUSTVO, vec jednom se KRIMINALU i vrsiocima KRIM. DELA I RADNJI MORA STATI NA PUT, STOP CRVENOM ABOL. KADRU S"PECURKANE I NJIHOVIM FILIJALAMA I SESTRINSKIM FIRMAMA S'DALEKIH DESTINACIJA !!!

  • Severac

    23. april 2017 | 11:49

    Sto se niko ne zapita što je Veselinovic napustio klupu Vojvodine dan pred ovu utakmicu? ? Odbio čovek da pusti PARTIZAN!!!

  • Zitrig

    23. april 2017 | 15:23

    Zbog ovakvih idiota,primitivaca,neznalica,mom Partizanu ne piše se dobro.Svi koji volimo Partizan i Srbiju(Vojvodina je srpska)moramo se bezuslovno odreći ovih navijača,ako treba,a treba, ne dozvoliti im ulazak na stadione u Srbiji,jer to je zlo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA