ANOREKSIČNI VANZEMALJCI: Bile su seks-bombe, muškarci su ludeli za njima, a van kamera su prolazile kroz pravu AGONIJU! (VIDEO)

- Bile smo pod užasnim pritiskom, pa taj period ne pamtim po uspehu koji smo postigle - rekla je Kimberli Vajat, nekadašnja članica čuvene grupe "The Pussycat Dolls"

  • 2

Grupa "The Pussycat Dolls" bila je pravo osveženje kada se pojavila davne 2003. godine na muzičkoj svetskoj sceni. Da podsetimo, ovaj sastav, koji je postojao sedam godina, činile su Nikol Šercinger, Karmit Bašar, Ešli Roberts, Džesika Suta, Kimberli Vajat, Melodi Torton i  Kaja Džons.

Imale su brojne hitove, kao što su "Don't Cha", "Buttons", "I Don't Need A Man", "When I Grow Up" i druge. Podsetimo ih se.

The Pussycat Dolls - "Buttons" ft. Snoop Dogg:

The Pussycat Dolls - "Don't Cha" ft. Busta Rhymes:

The Pussycat Dolls - "I Don't Need A Man":

The Pussycat Dolls - "When I Grow Up":

Članice grupe "The Pussycat Dolls" važile su za prave seks-bombe, ali su, zbog pritiska, imale probleme. Nikol Šercinger pričala je svojevremeno da je muku mučila sa bulimijom, a nedavno se oglasila i Kimberli Vajat.

- Sve vreme sam brinula samo o svojoj kilaži. Stalno su nas merili i strogo pratili naše životne navike, kako se slučajno ne bismo udebljale, čak ni kilogram. Bile smo pod užasnim pritiskom, pa taj period ne pamtim po uspehu koji smo postigle, koliko po neprestanim proverama i pritiscima kojima smo bile izložene, kako bismo izgledale kao anoreksični vanzemaljci - rekla je Vajatova i dodala da se danas hrani zdravo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даца

    20. april 2017 | 21:02

    Али имале су много добре песме...

  • Nina

    22. april 2017 | 13:23

    Ahh sada kada su zgrnule lovu nesto kukaju! Pa znale su u sta su se uvukle ! Mogle ste izadji iz grupe ako vam se nije svidelo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA