Utorak, 18.04.2017.

01:00

Obilne padavine širom zemlje, na planinama sneg

U Srbiji će ujutru će biti vedro, u centralnim i južnim krajevima mestimično slab mraz, a na severozapadu postepeno naoblačenje s kišom, navode iz RHMZ.

Izvor: Beta

Obilne padavine širom zemlje, na planinama sneg
Foto: Thinkstock

Osim toga, oni ističu i da će se posle podne i uveče kiša proširiti na ostale krajeve zemlje.

Posle podne, uveče i tokom noći očekuju se obilne padavine, u većini krajeva oko 20 milimetara, a na zapadu i jugu i više od 30 milimetara kiše za 24 sata, a na planinama sneg.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će uveče biti u pojačanju. Jutarnja temperatura biće minus dva do šest, a najviša dnevna od 12 do 17 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti vedro i hladno, pre podne pretežno sunčano, posle podne naoblačenje s kišom, a u toku noći intenzivnije padavine. Najniža temperatura biće pet stepeni, a najviša dnevna 16 stepeni.

U Srbiji će u sredu i četvrtak u brdsko-planinskim predelima biti sneg, uz formiranje manjeg snežnog pokrivača, koji će na visinama iznad 800 metara biti od 10 do 30 centimetara.

U većem delu Srbije u sredu i četvrtak će biti oblačno, hladno i kišovito.

U četvrtak krajem dana na severu prestanak padavina, a u petak i u ostalim krajevima uz razvedravanje.

U subotu ujutro hladno sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije.

Od nedelje će biti promenljivo s kišom i pljuskovima.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za utorak, 18. april 2017:

Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti pojačanje tegoba kod većine hronično obolelih. Oprez se posebno savetuje reumatičarima, astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolјe, neraspoloženja i bolova u kostima i zglobovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: