Showbiz

SARAJEVSKI BIZNISMEN POD ISTRAGOM: Pevačica bivšeg muža optužila da joj je OTEO sina

Objavljeno: 30.03.2017 | 15:02Izvor: medio.rs

Mirza Muhović, sarajevski biznismen, prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju zbog sumnje da je počinio krivično delo oduzimanje maloletnika, a reč je o njegovom sinu kojeg nije vratio na vreme majci pevačici Vereni Cerovini.

Kako se nezvanično moglo saznati, on je zapravo oteo svoga sina kojeg je dobio dok je bio u vezi sa pevačicom Verenom Cerovinom. Par se razišao pre godinu dana, a dete je ostalo da živi s majkom.

Mirza se, navodno, nije mogao da se pomiri s tom činjenicom pa je odveo dete pre mesec dana u Sarajevo. Cerovina je sve odmah prijavila policiji, a Muhović se našao pod istragom. Nakon provere navoda pevačice protiv njega je podnesena krivična prijava koja je prosleđena nadležnom tužilaštvu.

"Majka je pre mesec dana prijavila da je otac odveo dete i da ne želi da ga vrati. Istraga je odmah otvorena. Da li je otac u međuvremenu vratio dete i šta se dogodilo kada je u pitanju starateljstvo nad njim nije nam poznato", rečeno je u policiji.

Muhović je inače poznat po tome što je 2012. godine u hostelu Feri na Igmanu pucao u svoju tadašnju devojku Eminu Karišik. Za to je osuđen na pet meseci zatvora. Muhović je u javnost dospio i pre dve godine kada je iz pištolja pucao u samom centru Sarajeva slaveći rođenje sina kojeg je sada navodno oteo.

Dodela starateljstva nad dečakom koji ima dve godine još nije završena.


Faktor.ba


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u