Čudne igre oko Jovića: Propušta i meč protiv Uniksa!

Prvi plej Zvezde nikako da sanira povredu leđa

  • 6

Košarkaši Crvene zvezde protiv UNIKS-a u Evroligi biće bez pomoći Stefana Jovića jer je obnovio povredu leđa, potvrdio je u četvrtak, dan pred duel sa ruskim timom trener Dejan Radonjić.

Prvi plej crveno-belih odigrao je desetak minuta protiv Budućnosti i delovalo je da je povreda prošlost, međutim sada je ponovo "u autu", što posle silnih peripetija sa njegovim stanjem polako počinje sve da navodi na pomisao da se nešto zaista čudno dešava sa Jovićem koga je, navodno, prema nekim informacijama Zvezda već prodala.

- Jović neće igrati, bio je bolje pred Budućnost, počeo sa radom, ali je tokom meča u Podgorici opet osetio problem sa leđima. Sutradan posle utakmice skoro da nije mogao da hoda. Duže ima tih problema i pokušaćemo da od njega dobijemo neki maksimum do kraja sezone - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u KOMBANK areni.

Radonjić je dodao da Jović već duže vreme ima problema sa leđima i da mu se povreda stalno vraća.

- Jović je sa određenom problematikom došao u Zvezdu, probali smo da ga dovedemo do nivoa da kvalitetno učestvuje u uspesima. Kao plod potrošnje desilo se to sa leđima i uprkos njegovoj želji jednostavno nije najspremniji.

Kako je naveo, ponosan je što je ekipa došla u situaciju da odlučuje o plasmanu u četvrtfinale Evrolige.

- Želimo da pobedimo UNIKS, veoma interesantan i kvalitetan tim na čelu sa Lengfordom, a tu su i Kolom i Parahuski. Bez obzira na rezultat meča u Bambergu, naša zelja i motiv su veliki da savladamo UNIKS. Neophodno je da odigramo dobro, ne samo odbranu, već i u napadu.

Prema njegovim rečima veliki broj utakmica utiče na oscilacije.

- Trenutno se nalazimo u najtežem rasporedu do sada i prirodno je da ima oscilacija. Bilo je mnogo putovanja, a da je raspored mečeva bio drugačiji možda bi i učinak bio bolji. Jasno je da procenti šuta nisu dobri, da neki igrač nije odigrao najbolje, ali niti mozemo da se odmorimo, niti pripremimo", zaključio je Radonjić.

Utakmica 29. kola Evrolige između Crvene zvezde i UNIKS-a igra se sutra od 19 sati u KOMBANK areni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovicev drug iz Nisa

    30. mart 2017 | 15:29

    Kao sto je Nikolaks napisao, jedina prava istina je da ima problema sa diskusom i moguce je da je zavrsio sezonu. potrebna je operacija. Selektor Djordjevic je hteo da mu pomogne i da operacija bude u Minhenu ali Covic nije pristao. Samo ne znam zasto iz kluba to ne saopste!!! To je prava i jedina istina

  • Nikolaks

    30. mart 2017 | 14:58

    Jovic ima diskus herniu i to jedina istina...jos u Radnickom je to imao nazalost...zato i ima problem sa angazmanom u inostranstvo.

  • Illuminati

    30. mart 2017 | 14:24

    Navijam za Partizan, ali ovo su mutni poslovi u najbitnijim utakmicama za vas oni nesto muljaju, izgleda je prodaja na vidiku, i to u Barsu, ja bih rekao, nazalost, to je nasa realnost, nasih timova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA