≫ 

U Hrvatskoj prvi put ugušeni ustaški pokliči na meču reprezentacije, tajna o tome je otkrivena uz brutalne reči! (VIDEO)

Nije bilo skandaloznih pesama

  • 3

Kako prenose hrvatski mediji, na meču fudbalera sa Ukrajinom nije bilo ustaških povika zbog reakcije agenata.

Naime, na Maksimiru je bilo skoro 28.000 navijača u pobedi Hrvatske sa 1:0, a sve je proteklo bez ustaških pokliča i pesme "Za dom spremni", nije bilo ni topovskih udara ni baklji, a tim povodom se oglasio predsednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Čičak.

- Imali smo ubačene posmatrače na druge tribine, kada je neko pokušavao da skandira 'Za dom spremni', javljali su se sa 'stani, zaveži' - rekao je Čičak, a prenosi Jutarnji list.

- Prema našim informacijama, bilo je mnogo agenata, svi su raspoređeni tako da se spreči skandiranje. Svi su osudili huliganizam, ljudi vide problem i ja smatram da treba više raditi. Ne može na meču od 90 minuta čak 30 da se skandira zlu, bolesna je nacija koja to radi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cune

    28. mart 2017 | 15:54

    Svaka cast. Znaci huligani mogu da se ukrote kada se hoce. I mi nesto da naucimo iz ovog jer imamo veoma slicne probleme.

  • Cika Velja

    28. mart 2017 | 15:55

    Oooo,pa dobro jutro komsijeee... Samo sto smo komsije..."malo morgen"???

  • DR

    28. mart 2017 | 22:26

    Pa,normalno ,kada je od dvadesetak hiljada gledalaca bilo polovina pandura u civilu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA